0

Brenga e vaj mërgimtaresh

MERDIE DOKO NAXHAKU Ja shkoi edhe një njeri i cili, para gjashtë dekadash e theu akullin ndër të parët! I…

Teknologji
0

LG prezanton edhe Gx2

Dje LG prezantoi modelin e ri të fabletit LG G3 Stylus, dhe tani kompania jugkoreane ka nisur një tjetër model…

Sport