Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
A e kishte urdhëruar Sabit Geci plagosjen e Esatit, vëllait të Gani Gecit?! - Struga.net

A e kishte urdhëruar Sabit Geci plagosjen e Esatit, vëllait të Gani Gecit?!

0

“Askush nuk e dinte se çfarë pozite kishte Sabiti në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës? Ai thoshte se ishte “Inspektor i policisë sekrete të UÇK-së!» Këtë ma ka konfirmuar edhe Sylejman Selimi”, Gani Geci.Si u plagos vëllau im Esat GeciDy ditë me vonë dalin ca hajna në Vaganicë dhe e plagosin vëllain tim, Esatin. Në këtë plagosje marrin pjesë Tefik Haxhija dhe një djalë happy wheels prej Plluzhine, i thonin “Gulinov», emri i të cilit nuk më kujtohet. Këtë e bëjnë me urdhrin e Sabit Gecit. Këtë plagosje do ta pasqyrojnë më mirë deklaratat e ushtarëve të cilat i disponoj edhe në origjinal!(Vëllau im Esat Geci, ka qenë duke shkuar në Mitrovicë me nipin tonë Mus… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting