Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
LDK-ja shpalosë platofrmën, në Ramaj të Hasit - Struga.net

LDK-ja shpalosë platofrmën, në Ramaj të Hasit

0

Lidhja demokratike e Kosovës , mbajti takim në Ramajë të Hasit, në ketë takim nga LDK-ja prezantuan , Kryetari i Degës se LDK-se, së Prizrenit z.Eqrem KRYEZIU, me bashkëpunëtorët. Kryetari Eqrem Kryeziu shpalosi platformën politike të LDK-se, platformë e cila do te fitojë në zgjedhjet nacionale që do mbahen më 8 qershor te këtij viti. Poashtu z.Eqrem Kryeziu potencoi faktin se Kosovës i nevojitet një qeverisje pa korrupsion, LDK-ja ne Prizren ka dhen prova qe mundet te qeveriset mire, ne zbatim te ligjit, dhe pa korrupsion. Rrotacioni i pushtetit është një element demokracie, të cilën duhet ta bëjmë si shoqëri ne mënyrë që të tregojmë se… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting