Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Përçarje brenda PDK-së - Struga.net

Përçarje brenda PDK-së

0

Partia Demokratike e Kosovës si duket do të ketë edhe përçarje të reja me fillimin e hartimit të listave për deputetë. Lideri i partisë, Hashim Thaçi është duke menduar që në listën e PDK-së për deputet të mos futën kandidatë të cilët kanë humbur komunat në zgjedhjet e fundit lokale, si dhe ata që janë nën hetime dhe kanë probleme me ligjin.Kështu i ka thënë Gazetës Blic një përfaqësues i lart i PDK-së, duke mos dashur të prononcohet me emër.Sipas tij, edhe Thaçi mendon se nëse listën e PDK-së nuk duhet të përfshihen emrat e atyre që kanë humbur pushtetin në komuna, sepse kjo mund të dëmtoj me vota partinë.“Ish – kryetari i Gjilanit, Qemajl … …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting