Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Të rinjtë e NISMËS, të gatshëm për zgjedhje - Struga.net

Të rinjtë e NISMËS, të gatshëm për zgjedhje

0

Nisma e Rinisë për Kosovën sot ka mbajtur një takim pune me të gjitha kryesitë e NISMËS së Rinisë për Kosovën të të gjitha komunave. Ky ishte një takim pune, që në përmbajtje të tij kishte informimin rreth ecurisë së NISMËS për Kosovën në gjithë vendin, dhe mobilizimin e mëtutjeshëm dhe aktivizimin sa më të madh të të rinjve të NISMËS për zgjedhjet e qershorit.Kryetari i NISMËS për Kosovën, Fatmir Limaj, ka falënderuar të rinjtë e NISMËS që sipas tij, me vullnet dhe sinqeritet të plotë po angazhohen çdo ditë e më shumë për ta ndalur këtë gjendje të keqe në Kosovë.“Me shpresë që shumë shpejt me anë të vizionit të NISMËS për Kosovën të fillojmë… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting