Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Cërvenkovski: As unë, as Zaevi nuk jemi për lider - Struga.net

Cërvenkovski: As unë, as Zaevi nuk jemi për lider

0

Ish lideri i LSDM-së, Branko Crvenskovski, në intervistë për Dojçe Vele në gjuhën maqedonase, thotë se LSDM-ja është në krizë serioze dhe kjo është një nga krizat më të thella që nga formimi i partisë. “Do jetë shumë e vështirë të konsolidohet shpejtë”, deklaroi Crvenkovski, duke shtuar se as ai e as Zaevi nuk janë zgjidhje për partinë. Sipas tij, ai nuk mund të jetë lider i LSDM-së, ndërsa shkaku i parë për këtë është fraza “Branko është fajtor”, kështu që nuk guxon të bëhet barrë shtesë për partinë, ndonëse kjo është vetëm fushatë negative. Ndërsa për Zaevin thotë se e vlerëson guximin dhe vendosmërinë e tij në zbardhjen e aferave kriminale… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting