Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Deri ku është Maqedonia në rrugën e BE-së? - Struga.net

Deri ku është Maqedonia në rrugën e BE-së?

0

Aspak nuk e kemi idenë se çfarë nënkuptojnë idetë dhe vlerat, kurse Maqedonia në rrugën drejt BE-së nuk ka arritur as deri në Vjenë, e as më pak në Bruksel, por është kthyer pas në Shkup në qorrsokak, vlerëson ish-kryeministri Buçkovski. “Nëse rrugën drejt BE-së e transformojmë si një udhëtim nga Shkupi deri në Bruksel, Republika e Maqedonisë në vitin 2009 ishte deri në Budapest, kurse në vitin 2012 ishte në Vjenë. As nuk ka mbetr në Budapest e as nuk është kthyer në Beograd, ka vazhduar të ecë drejt Brukselit”, kështu e kishte përshkruar më parë Vasko Naumovski, ish zëvendëskryeministër për eurointegrime. Por katër vite më vonë, ish kryemini… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting