Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Kongresi i LSDM-së po zhvillohet, pritet votimi për liderin e partisë - Struga.net

Kongresi i LSDM-së po zhvillohet, pritet votimi për liderin e partisë

0

Është duke u mbajtur kongresi i LSDM-së në të cilin delegatët janë duke diskutuar përcaktimet partiake dhe për atë se a do ta merr sërish përkrahjen udhëheqsisë aktuale e partisë. Kongresi është duke u mbajtur pas dyerve të mbyllura ku marrin pjesë 591 delegat nga gjithsejtë 707. Sa i përketë debatit të delegatëve, një pjesë e tyre I kanë dhënë përkrahje liderit aktual të LSDM-së, Zoran Zaevit, ndërsa një pjesë tjetër konsideron se ai nuk ka mbajtur partinë në kontinentetZoran Zaev ka kërkuar përkrahjen e delegatëve dhe ka folur për manipulimet në zgjedhje dhe për atë se nuk i kanë pranuar mandatet e deputetëve.Zaev ka theksuar se udhëheqja … …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting