Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Lazim Destani: Kompanitë shqiptare të afta për të konkurruar në perëndim - Struga.net

Lazim Destani: Kompanitë shqiptare të afta për të konkurruar në perëndim

0

Në cilësinë e Kryetarit të Nderit të Rrjetit Global të Bizneseve Shqiptare sonte në Prishtinë pata nderin të marr pjesë në ceremoninë e nënshkrimit të Memorandumit për Bashkëpunim mes Rrjetit dhe USAID-it ku drejtori Xhejms Hope përfaqësoi Programin Amerikan për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID) në Republikën e Kosovës. shkruan biznismeni Destani në Facebook.

Kjo marrëveshje mes tjerash paraqet dëshmi për përkushtimin institucional edhe të ShBA-ve për mbështetjen e kompanive vendore për eksportime të produkteve të vendit në kompanitë e diasporës shqiptare nëpër botë. Aftësimi i kompanive shqiptare për të konkurruar në tregjet perëndimore me sasi, cilësi dhe çmime paraqet sfidën dhe mundësinë më të mirë për zhvillim ekonomik të trojeve tona, ka përfunduar Destani.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting