Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Sokoli rrëfen për pjesëmarrjen në rastin e Kumanovës - Struga.net

Sokoli rrëfen për pjesëmarrjen në rastin e Kumanovës

0

Komandant Sokoli, si i akuzuar i parë në rastin e Kumanovës, gjatë rrëfimit të tij në gjykatë ka thënë se ai nuk ka qenë organizatorë i ngjarjes

Hyja e tij në Maqedoni, siç tha ai, ka ndodh mes 1 dhe 2 maj, ndërsa në Lagjen e Trimave ka arritur më 3 maj. “Gjatë bisedave disa herë kam tentuar që Mirsad Ndrecajn ta bind të largohet. Ata kategorisht kanë refuzuar mendimin tim dhe nuk e kanë përfillë sugjerimin”, tha Sokoli.

Ditën e sulmit, më 9 maj, Sokoli tha se është zgjuar nga krismat e policisë, ashtu sikurse e gjithë lagjja. “Arsyet pse kam ardhur këtu është për shkak të presionit dhe kërkesës që ka bërë i ndjeri Xhaferi Zymberi.

Pasi kanë filluar krismat nga ana e policisë, grupi prej 7 anëtarëve është ndarë në dy pjesë, pasi policia ishte në mesin e tyre”, tha Sokoli.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting