Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Zgjidhja e krizës, rrëzimi i Gruevskit - Struga.net

Zgjidhja e krizës, rrëzimi i Gruevskit

0

Analistët politikë vlerësojnë se zgjedhjet e parakohshme parlamentare do të ishin të dobishme për Maqedoninë vetëm nëse ndryshon përbërja e qeverisë. Duke komentuar nismën e BDI-së për zgjedhje të reja përpara skadimit të mandatit të qeverisë aktuale, Ismet Ramadanit thekson se qeverisja me parterin e njëjtë i cili e ka treguar veten për qëndrimet anti-evropiane, anti-NATO dhe neglizhent ndaj çështjes së emrit, nuk do të ofronte zgjidhje. “Edhe BDI-ja, PDSH-ja por edhe RDK-ja duhet të bëjnë një marrëveshje, dhe para opinionit të dalin me paralajmërojnë se nëse në zgjedhjet e ardhshme parlamentare fiton prapë Gruevski me VMRO-DPMNE në, partit… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting