Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
20 milionë euro në vit shpenzohen për shërbime shëndetësore jashtë vendit! - Struga.net

20 milionë euro në vit shpenzohen për shërbime shëndetësore jashtë vendit!

0

20 milionë euro është shuma e përafërt që shpenzojnë qytetarët tanë për shërbimet shëndetësore në vendet fqinje. Zyrtarë të Ministrisë së Shëndetësisë thonë se nuk kanë të dhëna të sakta, sepse mungon raportimi i qytetarëve. Ndërsa ekspertë të ekonomisë thonë se kjo shumë e parave që nga Kosova derdhen në vendet fqinje, shkon në dëm të ekonomisë së vendit.Rastet e pacientëve të cilët kërkojnë shërim jashtë vendit, janë të shpeshta, mirëpo ende nuk dihet saktë se sa pacientë brenda një vitit shkojnë për shërim jashtë vendit dhe sa para të qytetarëve tanë shpenzohen në vendet fqinje për shërbimet shëndetësore.Zyrtarë të Ministrisë së Shëndetësi… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting