Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Ja me çfarë mishi bëhet qebapi - Struga.net

Ja me çfarë mishi bëhet qebapi

0

Qeveria britanike është e shqetësuar lidhur me qebapin, sepse ai bëhet prej mishit të kafshëve, i cili nuk përdoret për konsum, si qentë dhe macet.Disa studime të kryera nga Agjencia e Standardeve Ushqimore (“Food Standards Agency”) dhe organizata të tjera të konsumit në Angli, kanë përcaktuar se qebapi që është duke u shitur në vend, nuk ka gjithmonë vetëm mish qengji, por edhe mish me origjinë të panjohur.Një sondazh i kryer tregoi se nga 60 qebape që shërbenin si qebap qengji, 17 prej tyre janë bërë nga përzierja e llojeve të tjera të mishit, ndërsa 5 prej tyre përmbanin lëndë të paidentifikuara.Zëvendësministri i Mbretërisë së Bashkuar, N… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting