Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Rriqrat, spërkatja nga ajri e rrezkishme! - Struga.net

Rriqrat, spërkatja nga ajri e rrezkishme!

0

Rastet e pickimit të rriqrave po shtohen çdo ditë e më shumë. Banorët e komunës së Malishevës dhe zyrtarët komunalë janë të pakënaqur me dezinsektimin selektiv. Ata thonë se efektet pozitive të kësaj spërkatjeje janë shumë të vogla. Qeverisja e kaluar e Komunës së Malishevës, ka kontraktuar një kompani për spërkatje nga ajri, mirëpo një gjë të tillë e ka kundërshtuar Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik dhe Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës.Numri i rasteve të pickimit të rriqrave është shumë më i lartë sesa vitet e kaluara. Që nga 8 shkurti e deri më sot në qendrën e mjekësisë familjare në Malishevë janë regjistruar 289 raste të pickimit nga… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting