Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Ushtrime në shtëpi për fund shpinën - Struga.net

Ushtrime në shtëpi për fund shpinën

0

Meqenëse po afron sezoni veror, gjeni gjysmë ore kohë për të stërvitur këmbët dhe fund shpinën: më në fund xhinset do t’ju bëjnë dhe do jeni më të tonifikuara. Çfarë ju nevojitet? Vetëm vullneti juaj!Filloni gjithnjë me fazën e nxehjes, përkatësisht:Kërcimet anësore Bëni kërcime, duke u përpjekur ti mbani këmbët të hapura në mënyrë natyrale, domethënë sa gjerësia e shpatullave (as të bashkuara as shumë larg njëra tjetrës). Lëvizni në fillim në të djathtë dhe pastaj në të majtë. Vazhdoni për 2 minuta, mbushuni me frymë për 30 sekonda, me një ecje të moderuar ose marshim në vend dhe pastaj vazhdoni me ushtrimet.Tonifikimi me Squat Qëndroni në … …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting