Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
E dinte se do të bëhej e famshme - Struga.net

E dinte se do të bëhej e famshme

0

Kate Upton e ka ditur se do të bëhej një mega-yll kur kishte bërë shumë fansa femra. Modelja e revistës ‘Sports Illustrated’ është bërë një emër i madh në modelim pas paraqitjes në shumë ballina të kësaj reviste të famshme si dhe rolin debutues filmik në filmin ‘The Other Woman’ dhe ajo thotë se e ka ditur se do të bëhej e famshme, sapo kishte filluar të ketë fanse femra krahas atyre meshkuj.“Mendoj se ka të bëj me atë se si të gjitha gjërat ishin renditur njëra pas tjetrës në një mënyrë të çuditshme. Isha paraqitur në Sports Illustrated dhe pastaj një vit më vonë në ‘Vogue’ dhe kjo i kishte rregulluar gjërat. Në fillim kisha shumë fansa mesh… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting