Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
John Legend frymëzohet nga gruaja e tij - Struga.net

John Legend frymëzohet nga gruaja e tij

0

John Legend thotë se marrëdhënia e tij me këngëtaren Chrissy Tiegen ka ndikuar në kompozimet e këngës “All of Me” në mënyra interesante. Vitin e kaluar, John u martua me modelen Chrissy Tiegen, dhe thotë se ajo ka ndikuar në kompozimet e tij. Për shembull, ai thotë se shmang krijimin e këngëve të trishtuara, në mënyrë që njerëzit mos të mendojnë se martesa e tij ka probleme…. …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting