Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Misteri që mbulon përrallën e Borëbardhës - Struga.net

Misteri që mbulon përrallën e Borëbardhës

0

Të gjithë jeni të njohur me historinë e famshme të Borëbardhës dhe 7 xhuxhave. Ajo që është zbuluar së fundmi nga përralla e famshme e Walt Disney fshihet pikërisht te miqtë e Borëbardhës, xhuxhat.Profesori i Universitetit të New York, Mitchell Stephens është i bindur se tek emrat e 7 xhuxhave fshihen shumë mistere që kanë të bëjnë pikërisht më Hollywood – in.Profesori i fmashëm që është marrë gjatë me studimin e kësaj historie thotë se emrat e xhuxhave si; i forti, i shëndoshi, i dobëti, i turpshmi, etj kanë të bëjnë me problemt që vwrente autori kur shkruajti këtë përrallë në 1937.Nëpërmjet xhuxhave ai sjell qytetin e yjeve të kinemasë i rr… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting