Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Tironsja që po çmend meshkujt. E mbuluar me tattoo dhe… - Struga.net

Tironsja që po çmend meshkujt. E mbuluar me tattoo dhe…

0

Kjo është miss tattoo në Shqipëri. Në femër tërheqëse, e mbushur me tatuazhe dhe shumë seksi.

Eriola është një vajzë nga Tirana, e cila dashuron tatuazhet.

Siç duket edhe në fotot e publikuara në rrjetin social, ajo është një femër shumë tërheqëse dhe që dashuron tattoo-t.

Trupi i saj është thjesht art!

Share.

Leave A Reply

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting