Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Vazhdon "orgjia" në "Big Brother Albania" - Struga.net

Vazhdon “orgjia” në “Big Brother Albania”

0

Juliana dhe Arditi rrinë shtrirë pranë njëri-tjetrit, duke shkëmbyer puthjes mes tyre. Jona luan me Visarin dhe Meridiani në dhomën poshtë dhe kur Arditi i dëgjon zërin, fillon ta pyesë për të. Ai i thotë Julianës se përse është puthur e përqafuar me Jonën, por ajo justifikohet se Jona i është afruar vetë. Arditi i shpjegon se nuk i pëlqejnë që këtej zihen, këtej puthen më pas. Juliana thotë se sot nuk është zënë me Jonën, por Arditi mendon se do vijë ditë që ajo do debatojë sërish me Jonën. Juliana i thotë Arditit se ai është xheloz, por ai mundohet t’i shpjegojë se vetëm xhelozia nuk ka lidhje në këtë rast. Më pas Juliana shfaq hapur xheloz… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting