Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Dalja në Strugë ,13.88 % për presidentin dhe 17.o9 % për zgjedhjet parlamentare - Struga.net

Dalja në Strugë ,13.88 % për presidentin dhe 17.o9 % për zgjedhjet parlamentare

0

Në Strugë sipas organizatës ”Lëvizja Vepro” po votohet në të gjitha vendvotimet edhe pse inteziteti ndryshon nga një qendër në tjetërn .Sipas kësaj organizate deri më ora 13.00 rreth 13.88 përqind e qytetarëve të Strugës kanë hedhur votën e tyre për njërin nga kandidatët për president të vendit ndë rsa reth 17.09 pë rqind e struganë ve kanë votuar pë r zgjedhjet parlamentare.Raportohet se deri tani nuk është shënuar asnjë problematik dhe procesi i votimit po kalon në një ambient demokratik .

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting