Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Ja emrat e atyre që do të drejtojnë PDSH-në e Strugës - Struga.net

Ja emrat e atyre që do të drejtojnë PDSH-në e Strugës

0

Në Kuvendin e degës së PDSH-së në Strugë kandidat i vetëm për kreun e kësaj strukture politike ishte Blerton Pollozhani i cili mori besimin e plotë të kuvendarëv e.Për Pollozhanin si kryetar të degës së PDSH-së, votuan të gjithë anatarët e Kuvendit përvec një vote që u pozicionua kundër.Në fjalën e tij si kryetar i zgjedhur i degës së PDSH-së, në Strugë, Blerton Pollozhani theksoi se ai do të mundohet që programi i partisë të implementohet në tëresi.Gjithashtu, Pollozhani theksoi se do të dëgjoj cdo zë ndryshe në parti në funksion të gjithëpërfshirjes dhe zgjerimit të radhëve. Anëtarë të Kryesisë së degës së PDSH-së në Strugë u zgjodhën:Blerton Pollozhani,Astrite Kaba,Argëtim Poshka,Besart Tairi,Dashmir Lleshi,Neim Ismaili, Rilind Zhaku ,Milazim Mustafai,Edlira Dauti,Emin Kupa,Bardhyl Sela,Bekim Ziba,Nexhbedin Dervishi,Mintas Ejuposki.Për anëtarë të Kuvendit qëndror të PDSH-së nga Struga u zgjodhën:Mendi Hasani,Blerton Pollozhani,Zija Jonuzi,Xhemal Arsllani,Fatlinda Dauti,Emin Kupa dhe Demish Sherifoski./ Strugalajm

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting