Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Pas shkarkimit të Qazimoskit me Këshillin do të drejtojnë Risto Qurkoski dhe Din Istrefi! - Struga.net

Pas shkarkimit të Qazimoskit me Këshillin do të drejtojnë Risto Qurkoski dhe Din Istrefi!

0

Pas shkarkimit që këshilltarët komunal i bënë kryetarit të deritashëm të Këshillit të Strugës në karriken bosh të të parit të këtij institucioni u ulë këshilltari më i vjetër që në këtë rast ishte Risto Qurkoski nga LSDM .Jozyyrtarisht nga ana e administratës komunale që mbulon Këshillin potencohet se pavarsisht që tashmë mandati i këtij organi është drejt ezaurimit me seancat do kryesojnë dy këshilltarët më të vjetër Risto Qurkoski dhe Dini Istrefi sipas një marrëveshje ./ Strugalajm

Share.

Leave A Reply

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting