Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Ramiz Merko :Jam i hapur për hetim sepse jam i pastër në cdo drejtim - Struga.net

Ramiz Merko :Jam i hapur për hetim sepse jam i pastër në cdo drejtim

0

Ish kryetari i Komunës së Strugës, Ramiz Merko i pyetur nga Strugalajm në lidhje me paralajmërimin e policisë financiare se është paditur për ‘’Keqpërdorim të detyrës zyrtare” potencon se deri tani nuk ka një njoftim zyrtar për këtë problematik.Ramiz Merko nënvizoi se ai është i hapur për cdo hetim sepse është i pastër në cdo drejtim.”Jam i hapur per cdo hetim sepse jam i paster ne kete drejtim.Për furnizimet publike ka komisione, ku kryetari nuk ka akses ne vendimarrje.Presioni me gjasë vjen edhe nga struktura të Vmros, pasi nuk u mbështet nga BDI për koalicion”tha Merko.Prokuroria Publike për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit ka pranuar pesë padi penale kundër ish-kryetarëve të komunës së Strugës, Sveti Nikoles, Dibrës, Studeniçanit dhe Dolnenit, si dhe ndaj një personi fizik dhe një juridik. Paditë penale janë ngritur nga ana e Policisë Financiare nën dyshimin për kryerje të veprës penale “keqpërdorim të detyrës zyrtare” gjatë marrëveshjeve për furnizime publike./ Strugalajm

/ Strugalajm

Share.

Leave A Reply

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting