Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Rinia veleshtare në ndihme të Veleshtës(FOTO) - Struga.net

Rinia veleshtare në ndihme të Veleshtës(FOTO)

0
rinia e veleshtes

Ne fshatin Veleshte u vendosen kosha per mbeturina, qe nga rruga ne ndarje te fshatit per ne qender deri tek shkolla.Iniciativa eshte marr nga nje grup rinistash Admir Muça, Vebi Kupa, Bledi Bojku, Valmir Bojku, Alban Hoxha, Qemal Vinca, qe me vullnetin e tyre dhe punen e pa lodhshme arriten te sigurojn donator dhe te veprojn per te miren e fshatit.”Ky do te jete vetem fillimi per te patur aktivitete te metutjeshme duke mbajtue gjall vullnetin e rinis Veleshtare, per te mbajtur fshatin sa me paster dhe te rregulluar.Ne kete drejtim do te duhet edhe ndihma e qytetareve te tjer veleshtar dhe me gjer, per te dhen sa do pak kontributin e tyre.”Ne je veleshtar, sillu si veleshtar, me kultur shpirt dashes dhe zemergjer”.Per fillimin e ketij aktiviteti rinia Veleshtare faleminderon perzemersisht dhe donatorin e pare qe mbeshteti ket inicjative Rufki Qyra.”Le te jemi gjith shembull i fjales, VELESHTAR LIND, E ZBEHESH DOT”thuhet ne njoftimin e derguar ne emer te rinise veleshtare./ Strugalajm

rinia e veleshtes 3

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting