Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Shkarkohet Avdulla Qazimoski nga kreu i Këshillit të Strugës! - Struga.net

Shkarkohet Avdulla Qazimoski nga kreu i Këshillit të Strugës!

0

Avdulla Qazimoski në seancën e sotme me votim nominal pro të 18 këshilltarëve është shkarkuar nga pozicioni i kryetarit të Këshillit.Për shkarkimin e Qazimoskit kanë votuar të gjithë këshilltarët përvec dy këshilltarëve të BDI dhe disa të VMRO-së.Qazimoski e kualifikoi si jo statutor dhe të kundërligjshëm shkarkimin./ Strugalajm

Share.

Leave A Reply

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting