Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Vallja që nisi nuk ‘’bitisi’’(Foto) - Struga.net

Vallja që nisi nuk ‘’bitisi’’(Foto)

0
v1

Rreth 7 m ijë persona sot ishin pjesë e valles më të gjatë të realizuar ndërmjet Strugës dhe Ohrit.Organizatorët e këtij aktiviteti informojnë se edhe pse ndërmorën një sërë veprimesh nuk arritën të thyen rekordin e Ginisit i cili edhe më tutje do të jetë në pronësi të Kinës si vallja më gjatë e lojtur në botë rreth 17 km./ Strugalajm

v3v4v5

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting