Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
64 gramë satelit - Struga.net

64 gramë satelit

0

Në qershor, NASA do të ndezë motorët e anijeve të saj kozmike për të hedhur në orbitën e Tokës vetëm…64 gramë.

Kjo është pesha e atij që konsiderohet sateliti më i vogël i ndërtuar ndonjëherë.

Objekti është vepër e 18-vjeçarit indian, Rifath Shaarook dhe është i printuar në 3D dhe me fibra karboni.

Me t’u futur në orbitën e planetit tonë, ky satelit do të masë shpejtësinë e rrotullimit të Tokës dhe magnetosferën e saj./TCH

Share.

Leave A Reply

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting