Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Autoblindat, ja si kanë qenë në fillim këto makina të frikshme lufte - Struga.net

Autoblindat, ja si kanë qenë në fillim këto makina të frikshme lufte

0

Autoblindat janë ndër makinat luftarake më të përdorura dhe më efikase, jo vetëm gjatë Luftës së II Botërore, por edhe gjatë luftërave moderne deri në ditët e sotme.

Në fotot e mëposhtme do ju sjellim disa prej makinave më të frikshme të përdorura sidomos gjatë Luftës së Dytë Botërore nga shtete si Gjermania, SHBA-të, Britania, Italia dhe Rusia.

Ajo që të bën më shumë përshtypje është teknologjia e lartë e përdorur, pasi këto automjet janë të pandalshme në çdo stinë dhe çdo rrugë.

Share.

Leave A Reply

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting