Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Kosova në vendin e tretë në botë për fizikë - Struga.net

Kosova në vendin e tretë në botë për fizikë

0

Nxënësit e Gjimnazit Hasan Nahi, Lendrit Januzaj dhe Endrit Himaj janë dy “shkencëtarët” kosovarë që kanë marrë medaljen bronze (çmimin e tretë) në Olimpiadën Ndërkombëtare “I SWEEP-2014”, në fushën e projekteve mjedisore për energji të qëndrueshme.Kjo olimpiadë u organizua në datat 30 Prill-5 Maj në Hjuston, Teksas, të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.“Kanceri në paratë e letrës. Zbulimi, përmasat dhe kontrolli i Aflatoksinës”, ishte projekti i nxënësve kosovarët që u renditën të tretë ndër 385 projekte pjesëmarrëse nga 66 vende të ndryshme të Botës dhe 44 shteteve të Amerikës. Qëllimi i këtij punimi ishte konstatimi i prezencës së Aflatoxi… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting