Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Më tepër se 300 mijë serverë ende mund të rrezikohen nga “Heartbleed” - Struga.net

Më tepër se 300 mijë serverë ende mund të rrezikohen nga “Heartbleed”

0

Ndonëse ka kaluar një muaj që kur u zbulua dobësia kritike “Heartbleed”, sipas hulumtuesit të sigurisë Robert David Graham, ende janë më tepër se 300 mijë serverë të prekur nga kjo vrimë. Graham arriti tek ky numër përgjatë një skanimi global të internetit, që gjeti 1.5 milionë serverë që ende e mbështesin veçorinë “heartbeat” të OpenSSL dhe saktësisht 318,239 sisteme janë ende me të pa arnuar.Numri përfshin vetëm rastet e konfirmuara dhe mund të ketë edhe sisteme të tjera që nuk janë përfshirë në numërimin e Graham-it, ose për shkak të instalimeve bllokuese të spami-t, ose për shkak të instalimeve të jokonformiste të OpenSSL-it.Është numër m… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting