Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Twitter përmirëson sigurinë - Struga.net

Twitter përmirëson sigurinë

0

Rrjeti social Twitter ka ndryshuar mënyrën se si përdoruesit i qasen shërbimit të tij nëse kanë humbur ose harruar fjalëkalimet, e po ashtu ka paraqitur një sistem të ri që do të shikojë për qasjet e dyshimta në llogari. Gjatë të premtes, kompania tha që përdoruesit mund të shtojnë një numër telefoni dhe një adresë e-maili që do të ndryshohet kur të bëhen kërkesat për të ndryshuar fjalëkalimet.Nëse e keni gabuar fjalëkalimin tuaj, ose nëse thjesht ju duhet një fjalëkalim i ri, ju mund ta filloni procesin nëpërmjet njërit nga ato opsione, nëpërmjet Twitter.com dhe aplikacioneve të këtij shërbimi për Android dhe iOS.Përpjekja e re e sigurisë pë… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting