Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Ramiz Kelmendi sqaron se pse braktisi AAK’në - Struga.net

Ramiz Kelmendi sqaron se pse braktisi AAK’në

0

Ramiz Kelmendi, i cili para pak ditësh braktisi AAK-në për të iu bashkuar partisë së Hashim Thaçit, ka treguar arsyet që e kanë shtyer për ta bërë një gjë të tillë.Ai n tha se, plani i tij ekonomik, dhe ai i PDK-së, shumë shpesh ishin identik për resor të caktuarStrategjinë e tij zhvillimore ai thotë se planifikon ta realizojë përmes kredive bankare ku të hyrat do të kapin vlerën rreth 240 milion euro, ndërsa me to do të punësohen rreth 70 mijë persona.“Duke përdorur potencialet kredituese që i kemi nga institucionet financiare, siç janë bankat e Kosovës, do të realizojmë të hyra për rreth 70 mijë njerëz. Fokusi im do të jetë aty, që bujqësia… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting