Minibus Hire Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool Local minibus Hire Minibus Hire in Manchester Minibus Hire Newcastle Minibus Hire
Takimi i 6-të BE-Shqipëri - Struga.net

Takimi i 6-të BE-Shqipëri

0

Të hënën në Bruksel mbahet takimi i gjashtë i Këshillit të Stabilizim Asocimit BE-Shqipëri dhe TCH ka siguruar qëndrimin e përbashkët të 28 vendeve anëtare. Pasi përmendet vendimi i Këshillit të Dhjetorit për dhënien e statusit kandidat në Qershor, bazuar në vlerësimin e Komisionit për gjyqësorin, korrupsionin dhe krimin e organizuar, dokumenti konfidencial prej 24 faqesh nis si zakonisht me kriterin politik. “BE mbetet tërësisht e angazhuar ndaj integrimit të Shqipërisë në BE dhe do të vazhdojë të mbështesë dhe të ndihmojë vendin në këtë proces. Sidoqoftë, kujton se është përgjegjësi e të gjithë udhëheqësve politik shqiptarë që të fokusohen … …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2017 Struga.net

Struga | Struga Lajm | Bota Sot | Kosova Sot | Lajme Sportive | Rilindja | Kercova

|Privacy policy | Powered by Alb Hosting