minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
BERZH-i mbledh në Londër kryeministrat e Ballkanit - Struga.net

BERZH-i mbledh në Londër kryeministrat e Ballkanit

0

Banka Evropiane për Rindërtim e Zhvillim (BERZH) ka paralajmëruar se më 24 shkurt.Banka Evropiane për Rindërtim e Zhvillim (BERZH) ka paralajmëruar se më 24 shkurt në Londër do të organizojë Forumin investues për Ballkanin Perëndim në të cilin do të marrin pjesë kryeministrat e shtatë vendeve të rajonit. Në tubim marrin pjesë kryeministri i Shqipërisë, i Kosovës, i B e H-së, i Kroacisë, i Malit të Zi dhe i Maqedonisë. – Ideja është që rajoni të paraqitet si tërësi e jo si përcaktimi i investimit, thotë zyrtari i BERZH-it Oleg Levitin. Temat kryesore të konferencës janë integrimi rajonal përmes korridoreve rrugore, të gazsjellësit, ka thënë BE… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy