minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Manifestimi kulturo-artistik kushtuar Kosovës në gjashtë vjetorin e Pavarësisë në Gjermani - Struga.net

Manifestimi kulturo-artistik kushtuar Kosovës në gjashtë vjetorin e Pavarësisë në Gjermani

0

Fara e mbjellur me përkushtim dhe dashuri domosdo që do të jepte frytin e saj. Një konstatim i tillë mund të thuhet për punën e palodhshme dhe të përkushtuar të mësuesit Azem Xhafolli me nxënësit e tij. Ai, pra, mësues Azemi tash sa vite me përkushtim dhe dashuri të veçantë, nxënësve shqiptarë të qyteteve Bucholz, Toshtedt e Stade të Landit Nierersachsen të Gjermanisë, me mësim plotësues në gjuhën shqipe, u mëson gjuhën e nënës, traditat dhe historinë e kombit shqiptar. Dhe jo vetëm kaq. Ai së bashku me nxënësit e tij tash sa vite, për shqiptarët me banim të përkohshëm të qyteteve në fjalë, organizon manifestime kulturo-artistike për festa të… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy