minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Politikanët kundërshtojnë hapjen e fakultetit për imamë - Struga.net

Politikanët kundërshtojnë hapjen e fakultetit për imamë

0

Kohë më parë qe marrë vendim që në kuadrin e Universitetit të Freiburgut të hapej një qendër, e para e këtij lloji në Zvicër, për arsimimin e imamëve. Por ndërkohë rezistenca kundër këaj qendre në rrafshin politik tashmë ka filluar. Rreth dhjetë deputetë të djathtë të parlamentit të kantonit, më tepër nga SVP/UDC por edhe nga FDP/PLR dhe CVP/PDC kanë ngritur një mocion me të cilin i kërkojnë qeverisë që të bëjë presion te Universiteti i Freiburgut të heqë dorë nga ky plan.Për këta deputetë është e papranueshme që, nga njëra anë kantoni të shpallë masa kursimi e nga ana tjetër të derdhë para për arsimimin e imamëve, para që mund të jenë me pre… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy