minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Regjistrimi i diasporës, Online dhe me formular - Struga.net

Regjistrimi i diasporës, Online dhe me formular

0

Kërkohet vullnet nga bashkatdhetarët dhe përkrahje nga të gjithë, shoqatat, klubet, aktivistë në mënyrë që regjistrimi të ketë suksesNë vazhdën e takimeve informative për regjistrimin e diasporës, zyrtarë të lartë nga Ministria e Diasporës vizituan Austrinë. Zoti Prof. Dr Muhamet Shatri (përgjegjës për grumbullimin e materialeve arkivore në diasporë) dhe zoti Xhevat Hulaj, (udhëheqës i divizionit për hartimin e rregullores për regjistrimin e mërgimtarëve), informuan shoqatat shqiptare për mënyrën e regjistrimit dhe rëndësinë e saj. Ata pas takimeve që patën në Baden dhe në ambientet e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Wien u takuan në Gmu… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy