minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Marrëveshja me Serbinë për kadastrat mbetet e pazbatueshme - Struga.net

Marrëveshja me Serbinë për kadastrat mbetet e pazbatueshme

0

Zyra e Përfaqësuesit Special të Bashkimit Evropian në Kosovë, ka njoftuar se ka mbetur i bllokuar procesi i verifikimit të kopjeve të regjistrave kadastral që Serbia i ka dorëzuar në Kosovë, në janar të këtij viti. Kjo për arsye se as tri vjet pas marrëveshjes për kthimin këtyre regjistrave Kosova nuk ka mundur të nxjerr ende një ligj, që i jep kompetencë zyrës së BE-së dhe AKP për verifikim. Nga gushti i vitit të kaluar Agjencia e Gjeodezisë e Serbisë ka bërë digjitalizimin e regjistrave të grabitura të Kosovës. Disa nga kopjet e para ua ka dorëzuar në janar të këtij viti, Zyrës së Bashkimit Evropian në Prishtinë. Por, sipas zyrtarëve të kë… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy