minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Bajraktari: Prishtina problem me ujë - Struga.net

Bajraktari: Prishtina problem me ujë

0

Naser Bajraktari, Drejtor i departamentit të ujërave në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, thotë se Kosova ka ujë të mjaftueshëm aktualisht, por një gjë tillë nuk mund të thuhet edhe për kryeqytetin.Sipas Bajraktarit nëse vazhdohet me këtë trend të kërkesave për ujë mund të jetë problem në vjetët në vazhdim në rast të thatësirave, por ai thotë se Prishtina ka problem në shfrytëzimin e burimeve sipërfaqësore dhe nën ujore…. …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy