minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
EULEX nuk vepron kur i kërkohet - Struga.net

EULEX nuk vepron kur i kërkohet

0

Shumica e ankesave që janë bërë nga qytetarë të ndryshëm kanë të bëjnë me mosveprimin e pjesëtarëve të EULEX për raste të ndryshme.Në raportin vjetor të Panelit për Shqyrtimin e të Drejtave të Njeriut për vitin 2013 thuhet se janë regjistruar 94 raste të të shkeljeve të drejtave të njeriut në Kosovë. 27 lëndë të reja që janë regjistruar në vitin që lëmë pas, arrin një rritje prej 13%, krahasuar me vitin 2012. Në raport citohet se nga gjithsej 94 lëndë, 63 prej tyre janë mbyllur. Paneli ka shqyrtuar 35 lëndë, ka komunikuar 17 lëndë tek shefi i Misionit të EULEX me kërkesat për vërejtje mbi pranueshmërinë dhe bazueshmërinë e tyre dhe ka marrë 2… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy