minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
IADK mbledh agronomët e Kosovës në Vushtrri - Struga.net

IADK mbledh agronomët e Kosovës në Vushtrri

0

Organizata “Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë në Kosovë” (IADK) më 26 shkurt 2014 duke filluar nga ora 10:00 në zyrat e saj në fshatin Sfaraqak i Ulët në afërsi të Vushtrrisë do të mbajë një punëtori me agronomët e Kosovës. “Organizata “Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë në Kosovë” (IADK), duke parë nevojën dhe kërkesat për unifikimin e Agronomëve në nivel të Kosovës dhe duke njohur dhe vlerësuar rolin tuaj dhe të institucionit që përfaqësoni, IADK ju fton me kënaqësi në punëtorin “Organizimi i Agronomëve në Nivel Nacional”. Pas konsultimeve dhe kërkesave të shumta me Agronomët e ndryshme është parë nevoja për një organizim të mirëfill… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy