minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
KDI: Prokurimi kaotik në Policinë e Kosovës - Struga.net

KDI: Prokurimi kaotik në Policinë e Kosovës

0

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI)/Transparency International Kosova (TIK), ka publikuar sot një raport studimor për prokurimin publik në Policinë e Kosovës, përkatësisht tenderin për blerjen e automjeteve për Policinë.Isuf Zejna, hulumtues në KDI, ka thënë se tenderi i Policisë së Kosovës, që nga viti 2011 përcillet me probleme dhe ankesa, për shkak të kritereve diskriminuese që aplikon Policia e Kosovës për këtë tender. KDI konsideron se ky tender i cili ka njëvlerë rreth 4 milionë euro, bazuar në buxhetin e paraparëpër tri vitet e ardhshme, po përgatitet që me çdo kusht t’i ndahet përfaqësuesit të Volkswagen (VW) për Kosovë. Tenderi në f… …

Share.

Comments are closed.