minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Korporata Rugove mbështet fëmijët me Sindoromën Down - Struga.net

Korporata Rugove mbështet fëmijët me Sindoromën Down

0

Në bashkëpunim me Shoqatën Down Syndrome Kosova, Korporata Rugove e ka nisur fushatën e re “1 Like = 10 cent” për mbledhjen e fondeve për shoqatën dhe fëmijët e prekur me sindromën Down. Dhe janë nevojitur vetëm disa orë që mijëra njerëz t’i bashkëngjiten fushatës, e cila i ka mobilizuar përdoruesit e rrjetit social Facebook, të cilët kontributin e tyre e japin duke e pëlqyer faqen e Korporata Rugove. “Qëllimi i kësaj fushate është që të arrijë tek dhjetëra mijëra njerëz, në mënyrë që sa më shumë prej nesh të njoftohen me punën dhe misionin e shoqatës Down Syndrome Kosova. Me pjesëmarrjen e të gjithë neve në fushatë, ne gjithë e japim kontr… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy