minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme online mortgage broker online university
Llogaria “Smart” në Fibank, mundësi investimi e kombinuar me akses maksimal - Struga.net

Llogaria “Smart” në Fibank, mundësi investimi e kombinuar me akses maksimal

0

Në këto kohë të pasigurta, kur te gjithe kerkojne ti kene te aksesueshme ne cdo kohe parate e tyre, Fibank ofron nje produkt unik per klientet. Llogaria “Smart” eshte nje mundesi per te mbajtur kursimet te sigurta, plotesisht te aksesueshme dhe ne te njejten kohe duke fituar interes te larte, 2% ne Euro.

Kjo ofertë jep mundësinë për të menaxhuar më mirë kursimet sipas nevojave personale të gjithsecilit duke i mbajtur ato shumë të sigurta në bankë. Fibank ofron mundësinë për të fituar interes maksimal bazuar në numrin e ditëve të qëndrimit të parave në bankë. Paratë janë gjatë gjithë kohës të disponueshme, duke shtuar interesat cdo dite, një zgjidhje perfekte krahasuar me mbajtjen e tyre në shtëpi.

Kjo është një provë tjetër e Fibank që vazhdimisht ofron produkte dhe shërbime të veçanta për qytetarët shqiptarë. Fibank prej shumë vitesh është një institucion financiar shumë proaktiv i cili ofron produkte dhe shërbime inovative në industrinë bankare, duke forcuar vazhdimisht pozicionin në treg dhe duke bërë të gjitha përpjekjet për ofrimin e ofertave sa më të mira për klientët ekzistues dhe të rinj.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy