minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Një tog i FSK-së shkoi për trajnim në Turqi - Struga.net

Një tog i FSK-së shkoi për trajnim në Turqi

0

=Në Kazermën “Adem Jashari” të Komandës së Forcave Tokësore (KFT), sot është rreshtuar një tog i FSK-së, prej 22 pjesëtarëve të Brigadës për Reagimit të Shpejtë, (BRSH) me gradën nëntoger-ushtar, të cilët udhëtuan për një trajnim të specializuar në Turqi.Trajnimi në poligonet ushtarake të Turqisë, “Mbijetesa në dimër të ftohtit dhe të ashpër” fillon sot, ( 23 shkurt) dhe do të zgjatë deri më 8 mars, thuhet në njoftimin e FSK-së.Qëllimi i këtij trajnimi është përgatitja e pjesëtarëve të FSK-së, në mënyrë sa më profesionale, për përballjen me dimër të ftohtë dhe me acar.Ky trajnim dhe trajnimet e mëparshme të pjesëtarëve të FSK-së, në poligonet… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy