minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Radhë e gjatë njerëzish në një vend në Europë?! Duan të denoncojnë një gjyqtar - Struga.net

Radhë e gjatë njerëzish në një vend në Europë?! Duan të denoncojnë një gjyqtar

0
10257632_494358950686559_5802170362199406671_o

Faqja zyrtare ActNow Albania ka postuar këtë foto me këtë shënim:

“Radhë e gjatë njerëzish në një vend në Europë?!A e dini pse???

Një gjykatë shpalli fajtor një ish-gjyqtar të drejtësisë për korrupsion e marrje ryshfetesh. E burgosi atë dhe i sekuestroi pasurinë.

Një ditë pas këtij lajmi, të gjithë të pafajshmit u paraqitën para derës së familjes së të korruptuarit për të tërhequr shumën e abuzuar nga ish- gjyqtari i arrestuar për korrupsion.

Një pjesë e qytetarëve arritën të merrnin rreth 85% të shumës së abuzuar nga shteti (i cili i kishte sekuestruar nga pronat e gjyqtarit të dënuar) dhe 15% nga shitja e aseteve të familjes së gjykatësit të korruptuar”.

A thua do të bëjë paralelizma me këtë që ka ndodhur sot?

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy