minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Thaçi në Londër për takim me Bankën Europiane - Struga.net

Thaçi në Londër për takim me Bankën Europiane

0

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka udhëtuar për në Londër, me ftesë të presidentit të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, ku do të marrë pjesë në Konferencen e 7-të, të kryeministrave të vendeve anëtare të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim.Në këtë kuadër kryeministri Thaçi, me 24 shkurt do të ketë takim me drejtorin BERZH-it, në selinë e BERZH-it, me të cilin do të bisedoj për zhvillimin ekonomik të Kosovës dhe për hapat që është duke ndërmarrë Qeveria e Kosovës, për rritjen ekonomike si dhe ruajtjen e stabilitetit makrofiskal të ekonomisë kosovare.Në konferencë i pranishëm do të jetë edhe ministri J… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy