minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
Anketë e CIA-s: Kundër presidentit konsensual, pro zgjedhjeve të parakohshme! - Struga.net

Anketë e CIA-s: Kundër presidentit konsensual, pro zgjedhjeve të parakohshme!

0

Shkup, 18 shkurt- VMRO-DPMNE bashkë me partnerët e koalicionit ka avantazh të madh ndaj LSDM-së dhe partnerët e koalicionit të saj nëse nesër do të mbaheshin zgjedhje të parakohshme parlamentare. Këtë e tregon anketa më e re e Qendrës për hulumtim dhe analiza – CIA Shkup. Sipas anketës së CIA-s, 30,0% nga të anketuarit janë përgjigjur se në zgjedhjet e ardhshme parlamentare votën do të japin për VMRO-DPMNE dhe për partnerët e koalicionit, ndërsa për opozitën do të votonin 12,4% nga të anketuarit. Për Bashkimin Demokratik për Integrim (BDI) janë përcaktuar 7,4 % e të anketuarve, ndërsa për PDSH-në 3,2 %. Për Opsionin qytetarë për Maqedoninë(OQ… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy