minibus hire Leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm struga lajme
70% e pacientëve të kënaqur me sherbimet shëndetësore - Struga.net

70% e pacientëve të kënaqur me sherbimet shëndetësore

0

Rezultatet e hulumtimit se 70 përqind e pacientëve janë të kënaqur me ato shërbime, konsiderohen absurde, të fryra dhe që nuk përkojnë me realitetin. Pavarësisht gjendjes ne repartet e QKUK-së, ministry I shendetësisë Ferid Agani, po I përdor pikërisht këto statistika për ta paraqitur pozitive gjendjen në këtë sektor.Ish hulumtuesi i projekteve të ndryshme në UNDP, Armend Muja, dyshon në statistikat e nxjerra nga hulumtimi i Indeksokosova, I cili ishte financuar nga UNDP-ja , pasiqë sipas tij gjendja në institucionet shenetësore nuk përkon me atë nivel të kënaqshmërisë.“Kjo është një përpjekje për ta bërë një hulumtim të pacientëve, por besoj… …

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2014 - 2020 Struga.net | Privacy policy